Alla inlägg under november 2008

Av Madeleine Jacobsson - 18 november 2008 17:07

Hahahaha , jaa ni .. idag har det varit en rätt inressant dag för mig.

Allting började med igår med busskortet .. jag hade inget busskort! Men det fixade sig eftersom mamma fixade fram ett till idag (: När det va löst hade jag ett annat problem: vart fan skulle jag gå av?

Jag har ALDRIG nånsin varit ute i Svärtinge och nu ska jag dit helt ensam och jobba på en förskola med okända barn ^^ hahaha! Men idag ändrades det!

För det första så tog jag en buss försent ifrån navesta, när jag hoppar av i resecentrum, så hoppar jag av i vad som är resecentrum för mig! Dvs, precis utanför tågstationen där trean går. Men 410 bussen stod inte med på busslistan och jag fick panik (det va bara två minter tills bussen skulle gå). Så jag ringde upp skolan jag skulle jobba på och frågade lite om jag stod på rätt hållplats: Jaa, det stämmer! ^^

Men nää, då ser jag bussen åka förbi mig! När dom sa resecentrum , menade dom resecentrum MELLAN pressbyrån och max resturangen!

Jaa då sluta det med att jag fick sitta och vänta i 30 minuter ute i den jobbiga kylan. Dom på skolan sa också att jag skulle be busschauffören säga till när vi va i svärtinge vid en affär och en skola. Mannen bakom ratten fattade inte VAD jag pratade om! VAD GÖR JAG NU?!?!

Det slutade med att han chansade och sa att jag skulle TESTA gå av i skarsätter. Som tur var så var det rätt hållplats MEN .. innan jag kom till skolan fick jag promenera uppför en meegabega lång backe i typ 10-20 minuter! Visst jag gick vilse också (a) men som tur va så täffade jag på två joggare ute i ingenstans. Och när jag frågade om Slätmon skolan sa dom att jag hade gått åt heeeeeeeeeeeeeelt fel väg :S!!!!! Men dom sa att det fanns EN skola i närheten som jag kunde gå till och fråga om vart slätmon skolan låg. HA-HA! DET VA SLÄTMON SKOLAN! xD vilket turis jag hade! ^^


På dagiset hade jag 1 åringar upp till 5 åringar .. och dem var ur söta och rara. :)

Men nu är jag äntligen hemma!

Jag tror nog jag aldrig uppskattat min lägenhet så mkt som jag gör nu xD

Det ända jag tänkte ute i skogen va: hem hem hem hem hem hem apelsin hem hem hem! jaa, jag var sugen på apelsin också ^^

Snart ska jag hoppa in i en dusch/bad (kan bada först och tömma ut vattnet och sen duscha .. för nu är inte mamma hemma och klagar! xD FUCK .. jag kom på: mamma läser alltid min blogg :S). Eh skit samma, JAG ÄR VÄRD DET! HÖR DU DET MAMMA JANNICA?! xD<3

För att efter badet kommer antagligen heidi hit och ska kolla på film med mig, men inte för länge. Vill inte riskera att inte ha sovit om det ringer nån i morgonbitti!


Men först nu .. NU SKA JAG ÄTA!

Vi har heeela kylen och frysen nästan överfullt med mat, allt tack vare min bror och jennifer. Det va mammas födelsedags present (13 nov) från dem - mat (som vi fick välja ut) för max 2500:-!!!

TAAAAAAAAAAAAAACK! <3

 tack till PATRICIA som skjutsa oss ^^


Dagens fråga:

Brukar du nånsin vara ute i Svärtinge?


CHAAO BLOGGVÄNNER <3

(kniven i hjärtat - mannen i blå)

"vind e hans namn"

Av Madeleine Jacobsson - 17 november 2008 16:53

Jag lovar om jag inte tjuter snart!

För er som läste min blogg från inatt såå lyckades jag hålla mig vaken tills mamma gick upp vid åtta . skulle sova tio över åtta. Lägger huvudet lite så där fint på kudden och tar ett djupt andetag .. *RIIING RIIIING*.

Naae, men då måste madeleine som inte sovit något under hela natten åka till kneipen och jobba!!! xS

Det kändes jobbigt för stunden men när jag väl kom dit blev det en skön känlsa (: .. Jag jobbade bara idag , eftersom dom va korta på personal. Men imorgon kommer dom tillbaka .. så då slapp jag jobba.

MEN NÄÄÄ! när jag kliver av bussen här i navesta får jag ett nytt samtal

"vi behöver dig i svärtinge imorgon klockan nio" SVÄRTINGE!

Jag kan ju verkligen inte säga nej, det finns inte i min värld och speciellt inte i reglerna på vikariebanken! Men då kommer madeleine på en annan sak: mitt busskort funkar inte i svärtinge! HUR FAN GÖR JAG NU?!?!?!

hjälp mig nån? det är fan akuuuut! .. jag tjuter snart, det beror nog mest på att jag är så över trött faktiskt. Men vem skulle inte reagera så här?


Blä blä blä på att vara vuxen kvinna!

Dagens fråga:

HAR NÅN ETT BUSSKORT ATT LÅNA MIG SOM FUNKAR I HELA ÖSTERGÖTALAND?

Rädda mig - CHAAAO! <3

Av Madeleine Jacobsson - 17 november 2008 05:18


Jag har verkligen inget liv eftersom jag sitter uppe nu .. och klockan är exakt 05:19 på min data här vettni.

Det är sjukt, jag som har lovat mig själv att gå upp tidigt varje morgon.


Hur tidigt tror du jag vaknar idag/imorgon? Just guess, så får vi se vem som är närmast ;)

Egentligen orkar jag inte vara uppe, MEN om jag går och lägger mig måste jag bädda sängen först eftersom mitt lakan ligger heeeelt totally fel förstår ni. Och jag, Jaaa .. jag orkar inte! XD Kissnödig är jag också för er som ville veta det. Har sprungit fram och tillbaka till toan för att kissa mellan filmerna. Klaga inte, jag har druckit en 1.5 liters flaska cola, för att hålla mig vaken , PLUS en jävla massa vatten. men jag tror fan att jag måste sova snart .. även om jag är ÖVERtrött , dvs - PIGG! xD

åh åh! pigg! en berättelse.

eller nää .. jag glömde den. FAN! Men den är jäävligt bra iaf. TRO MIG! Jag berättade ALLTID den förut. Fan vad ledsen jag blir att jag inte kommer ihåg den :/

Jag tycker min mamma är lite rolig föressten .. det va inte länge sen hon gick och la sig, och ändå ska hon upp klockan åtta! :O Hmm, ska jag sitta vaken tills hon går upp kanske? Orkar jag? hmmm . O__o -

Det återstår att se, (: förstår ni hur jäkla uttråkad/tråkig jag är när jag till och med skriver mina tankar som går i mitt huvud. Jag syftar på frågorna jag skrev till mig själv nyss. Jag är tamefaimej rent utsagt dum i huvudet ibland. MEN JÄTTE duktig på svenska tycker jag .. ibland! Jag menar .. istället för att skriva huvvet skriver jag huvudet, jaa .. det va tydligen det ända!! xD HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!! vad roligt man kan ha för sig själv när man är trött. Jag hoppas bara att alla sover gott nu, så ni blir pigga och glada imorgon. (:


HAHAHA, sitter och asgarvar åt ett klipp på youtube!

Det är en liten tjockis pojke som ska säga "Happy birthday Rosanne Barr" .. men är lite föööör nervöös xD ALLTSÅ SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIT! du måste kolla på den , jag sätter in den här under inlägget. MÅSTE VERKLIGEN!

Nää, nu måste jag skulle skriva. Jag kommer annars fortsätta i timmar. HAHAH! Kolla på klippet nu här nedan för!

BÄÄSTA NERVÖSA TJOCKIS POJKEN! xD

(jaaaa, jag vet .. jag blir lite elak när jag är trött!)

Av Madeleine Jacobsson - 17 november 2008 01:27

Jag blir så frustrerad på folk på youtube!

Jag är en person som ÄLSKAR att kolla på olika filmer på youtube, och gör det ganska ofta faktiskt, eftersom man kan ta MÅÅNGA pauser för klippen bara är cirka 10 minuter långa! .. och när man har fastnat i en film som man tycker är gryyyymt bra , som jag va nu! Jag hann kolla fyra klipp .. och den femte fanns inte?!?!?!? Varför fan lägger man upp det i sånt fall? jag förstår verkligen inte. Jag blev sjukt sur och gjorde nått jag lovat att jag inte skulle göra - laddade ner utorrents. Jag vill egentligen inte ha det, dels för att det tar stor plats på datan, men framför allt för att det är olagligt att ladda ner! Men nu gjorde jag det .. och inom några dagar får jag väl vara med om en polisrazzia då dom anhåller mig för lagbrott.

OH SHIT , NU BLEV JAG NERVÖÖS :S

blääh, skulel faktiskt ha varit så jävla typiskt! XD


Men nu iaf, sitter jag och kollar på lejonkungen på engelska på youtube (SÅKLART!) .. och sitter och messar med miguel - är ur go vän som jag träffade på tinkutävlingen i eskilstuna. Han ska upp till skolan imorgon men han har "energi psykos" , som han säger xD ganska sött faktiskt. hahaha!

Men jaa, nu har jag tömt mitt hjärta på klagomål om youtube och ska åter gå till lejonkungen :D


Hoppas ni sover gott, ni som gör det xD

CHAAAO BESITOS <3

Av Madeleine Jacobsson - 16 november 2008 19:57

Nu hörre ni, vill ni säkert veta om hur det gick på workshopen (eller kanske inte xD).

Jag måste bara börja med att säga att det va grymt skoj alltså! :D

Jag, min mamma, min syster Melissa och min vän marco gick upp till fritidsgården lite tidigare än vad vi behöve och drack lite kaffe och så innan alllt skulle börja. Under tiden vi fikar, dyker en efter en upp .. därav dem tre danslärarna (min syster melinda, anna och ingrid). Dom började genast värma upp med lite "lätta steg" .. YEAH RIGHT! Det skrämde sönder hälften av alla oss. HAHAHA!! Men iallafall , innan vi började hela workshopen blev vi indelade i tre grupper med cirka 13 personer i varje grupp. Jag hamna i en skiiit bra och rolig grupp som körde gärnet ;)

Vi fick börja med breakin med melinda .. och det är inte den sorts breakin dem flesta tror det är. Att breaka handlar inte om att göra dom bästa power movesen (head spin, windmil osv .. alla volter på marken) utan att ha en speciell känsla för dansen. Man måste vara funky! .. Så vi fick börja med att känna musiken till en låt och röra oss till den. SÅ FETT NICE!! ^^ Visst, hela lektionen fick vi inte stå och bara "digga" till musiken, utan fick också lära oss lite uppermoves. Innan vi avslutade lektionen ställde vi oss i en liten ring och fick gå in och "känna musiken" inne i ringen .. FYFAAN vad alla släppte loss xD


Efter breakin:en samlades ALLA grupper för en afrikansk dans lektion med en jätte duktig dansare från kenya som hette Paul. Jag kan säga så här tjejer (ni som inte va med), han kunde bootyshaka bättre än NÅN här i norrköping xD ;)

Afrikanska dansen avslutades med maaaat (pasta sallad .. MUMS!). 

Och efter maten hade min grupp house med ingrid .. EN KLOCKREEEEEEN stil!! Jag rekomenderar verkligen den här dansstilen. Här kan jag lova att alla släppte loss xD eller hur melissa? ;) HOOUSE DURUUTURUTUDURUU!!! hahahahahahah. du är roligt ibland du melissa! (:

Sista dans stilen hade min grupp med anna - new style.

Den är inte så speciellt ovan för mig .. eftersom det är den stil jag dansat under mååånga år. Alla var döds trötta .. eller iallafall JAG. Jag körde det jag orkade men fick avbryta strax innan lektionen sluta eftersom mina ben hade tagit stryk.


Även om jag va jätte trött idag pågrund av gårdagen gick jag till min dansträning idag (bolivia komitten). Men innan träningen åkte jag och syster melinda hem till våran andra syster melissa för att käka och ungås lite innan melinda skulle till stockholm och battla. (: Hade skit trevlig och roligt med er systrar <3

Påväg hem ifrån dansen på bussen träffade jag min kusin jennipher och moster yasmine .. och det slutade med att jag följde med dom hem och umgicks lite , tills jennipher skulle hoppa in i ett bad.

Men nu .. JAA, nu .. är jag hemma. :) Ska strax gå och vara social med mamma, men ville blogga lite innan.

Kommer väl också hoppa in i ett bad om ett tag.

Men vem vet .. jag kanske bloggar igen senare ;) Håll utsikt!

Dagens fråga:

Vilken är din favorit film?

CHAAAAO min blogg vänner! <3

(klippet är dansstilen HOOUSE!!)

Av Madeleine Jacobsson - 15 november 2008 12:21

Hjelloo ! (:

Jag kommer inte hinna skrva så mycket idag .. för jag ska om ett litet tag dra upp till fritidsgården för dans workshops. Dans passen är mellan två och åtta. Så inprincip hela dagen :)

Det ska bli skönt att komma igång och träna nu igen, förutom caporales.

Nu blir jag den gamla madeleine igen, som jag saknar enormt! ^^

Måste faktiskt vara ärlig, den ända anledningen till att jag slutat med streeten är för att min musa (personen som ger mig motivation till dansen) har flyttat från norrköping. Den personen är min syster melinda jacobsson. Hur ofta jag än står framför spegelväggen i dansrummet har jag inte den rätta känslan längre. Och jag tycks inte finna den igen.

Men varför är du så G till workshopen? Joo för att det är min syster och hennes två klass kompisar som håller i hela workshopen. :) YES!

Vi kommer att få testa på fyra olika dansstilar - new style, house, breakin och afrikanskt. Det är inget nytt för mig direkt, har testat det mesta inom dansen. xD jag är/var en dansoholic. ;)

Vet inte om jag kan klassa mig som en dansare längre .. det ända jag vet säkert är att jag inte känner mig hel utan dansen. Måste bara dansa!

Måste komma igång med det igen nu iaf. MÅSTE MÅSTE MÅSTE!!!!! :)


Men men, nu är min vän marco påväg hit, som också ska vara med på dansen. KUL! :) det ska bli jätte roligt att få dansa med nästan bara vänner ^^ NÄÄÄ, nu längtar jag! och nu måste jag ändå gå också.


Heja på mig! önska mig lycka till! :D

Dagens fråga:

Har du dansat något i ditt liv? I sånt fall, vilken stil?


CHAAAOOO MINA BLOGGVÄNNER! <3 

Av Madeleine Jacobsson - 13 november 2008 13:14

Du måste bara kolla in det här klippet från youtube.

En liten sångerska vid namn charice pempengco kommer från filippinerna blev upptäckt genom youtube. Hennes största idol nånsin är Celine dion.

Kolla vad som händer här:


Av Madeleine Jacobsson - 13 november 2008 12:33

I dag är den stora dagen här - min mamma fyller år.

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år!!

GRATTIIIIIIIIIIIIIIIIS MAMMAAA!!! xD


Just nu är mamma på jobbet, vilket innebär att jag är ensam hemma. TRÅK! Men om cirka en timma ska jag hämta melanie från dagis. Skulle egentligen hämtat henne vid fyra/halv fem eftersom jenka är i skolan och michael jobbar (föräldrarna).. men skruttan har fått feber stackarn! Så jag måste hämta henne kring två, desto tidigare desto bättre ^^ Hoppas bara hon inte är för schinkig för jag är på pretty good mood och jag vill inte att det ska förstöras xD hahahaha. Men får se om melanie är frisk NOG , så vi kan gå upp till mammas jobb för att bara hälsa på och säga grattis. Tror hon skulle uppskatta det. (:


Nu vill jag prata om vänner!

hur tycker du dina vänner ska vara? jag vet iaf hur jag vill att dom ska behandla mig. Men jag har INGEN som inte sticker kniven i ryggen lite då och då. Jag har precis förlorat två vänner (dom är inte döda om du tror det), men det är inget jag tjuter över. Visst, klart som fan att man blir ledsen och besviken men livet går vidare. Jag har helt enkelt inte tid att haka upp mig på små saker. men tack iallafall för den tiden jag fått spendera med er. Glömmer det aldrig! :)


Dagens fråga:

Vad vill du bli när du blir stor/äldre?


CHAAAO! <3

(Brorsdotter på bild)


Ovido - Quiz & Flashcards